Yhteystiedot

Kirsi Mäntynen
Suvantopolku 11
47490 MANKALA
(IITTI)
p.040-846 0572

kirsi3.neuvonen@gmail.com

UROSTIEDUSTELUT RIITTÄVÄN AJOISSA!

Materiaalin kopiointi ilman lupaa kielletty

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:461595 kpl

Uutisia

27.1.2018Hertan ja Nelsonin pennut syntyivät 14.1.2018Lue lisää »

syysnessi.bmpNessi: Precious Pearl A'Primo

C.I.B & FI CH EE CH RU CH LV CH LT CH BY CH BY GrCH UA CH UA GrCH RO CH RO GrCH SI CH Balt CH Balt VCH Nevskiy Junior Winner -04 HeVW-13 NordVW-13 VW-13 CZ VCC EVW-14 EEVCH LTVCH Riga VW-15 WVW-16 Interra VW-16

s.2.9.2003

sir: Fin & NO CH Fellshied The Winning Line 

dam: CIB & FI CH EE CH RU CH BY CH UA CH Nevskiy Winner 2004 Fessys Juniper

 

kasvattaja ja omistaja/ breeder & owner: Kirsi Mäntynen

 

Nessi on oikea touho-terrieri ja perheenmme ilopilleri. Sillä riittää tarmoa ja energiaa käsittämättömän paljon. Pelkkä vilkaisu sillä silmällä riittää haastamaan leikkiin ja jos kukaan ei leiki niin sitten touhuillaan itsekseen.

Luonteeltaan Nessi on äärettömän ystävällinen ja sosiaalinen. Valoisan luonteensa ja "durasel-paristot" Nessi on perinyt isältään. "Liposomi-Liisanakin" tunnettu Nessi lipoo kaiken aikaa ja kaikkea mahdollista. Ihme onkin, ettei kieli ole vielä kulunut puhki. Se tulee juttuun kaikkien kanssa alkututustumisen jälkeen ja rakastaa suuria lempeitä koiria. Ruoka on Nessin heikkous ja sen eteen se on valmis tekemään ihan mitä vaan.

Näyttelytoiminnan lisäksi Nessin kanssa on kisattu mejässä. Takana on muutamat kokemusta kartuttaneet kokeet, joissa tulos jäi kuitenkin laihanlaiseksi liiallisen metsässä viihtymisen vuoksi. Todellisissa metsästystilanteissa on käyty muutaman kerran syksyn lintujahdissa, jossa tosin hienosta työskentelystä huolimatta metsämiehen sihti ei ollut kohdallaan... Sorsien hakemisesta Nessi kyllä on sitä mieltä, että se hakee, joka ampuukin. Sitä paitsi eläviä sorsia on paljon kivempi jahdata kuin kuolleita. Suvun perinteitä jatketaan myös agilityharrastuksen parissa, missä käymme lähinnä huvin vuoksi.

 

Nessin säkäkorkeus on 35cm ja karva sileä.

Nessillä on kaksi pentuetta, joista toinen Green Perry's Anwarin ja toinen Amos vom Burgholzin kanssa.

 

kuva: 10.12.2011 Marko Tuliniemi, Dog Gallery

 kirsi-11.jpg